Masa latime 60 cm

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de masa latime 60 cm. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine masa latime 60 cm pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Masa latime 60 cm?

masa latime 60 cm de sufragerie cu un gust rustic: dintre cesta sufragerie contrasteaza cu restul decorului spatiului, minimalist si modern, care confera sufrageriei o entitate proprie si, in acelasi timp, o delimiteaza vizual in raport cu livingul.

O masa printre lemn cu aspect recuperat: desi ar fi o masa noua, arata ca o piesa recuperata, multumita imperfectiunilor si aspectului sau trait, care ii confera un plus de caldura. Acesta a fost proiectat cu destinatia de a se potrivi cu bancile, care consolideaza aspectul informal al acestei sufragerii de vara.

O masa moderna intr-un gust industrial: un spatiu atat de unic ca acesta, cu pereti de piatra si ferestre cu rame de fier, gasi nevoie de o masa cu personalitate, care sa se potriveasca cu spatiul. Iar acesta, cu un blat solid si robust dintre copac brut si picioare printre fier cu finisaj natural, se nimereste perfect.

masa latime 60 cm de sufragerie intr-un blat intre lemn cu lamele: cesta se remarca prin blatul dintre pom cu lamele, care ii confera un aspect natural foarte original. Structura metalica este contrapunctul perfect, cu o nota industriala.

O masa de sufragerie cu caracter: piciorul ori central scurta si forma rotunjita confera acestei mici sufragerii un mod aparte, care se potriveste cu scaunele cu aspect retro si covorul kilim. Lambriul ales de proprietara si arhitecta Telesa Olea completa temperatura si are rolul de a incadra spatiul.

O masa artizanala din copac recuperat: cesta masa, cu blatul ori neregulat si natural, decoreaza de 4 singura sufrageria, fiind o piesa aproape sculpturala. De asemenea, se nimereste perfect cu decorul foarte natural al acestei case, cu o prezenta puternica a lemnului.

masa latime 60 cm intre lemn cu un picior central original: o sufragerie rustica ca cesta a necesitat printre copac masiv, in armonie cu spatiul. Acesta are un plus ca, fiind realizat dintre lemn, are un design contemporan multumita piciorului central oblic.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult