Masuta pentru sezlong

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de masuta pentru sezlong. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine masuta pentru sezlong pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Masuta pentru sezlong?

O piesa unica, intr-un blat din marchet: cu o asa de masuta pentru sezlong, nu mai ar fi lipsa de nicio alta piesa de mobilier in sufragerie. Designul ori patrat, aproape la fel ca si previziunea sufrageriei, ar fi completat de blatul printre pom masiv, cu desene geometrice in partea centrala.

O masa eleganta intre lemn: marea virtute a meselor de sufragerie printre pom ar fi ca se potrivesc oricarui stil si se combina elegant cu alte materiale. Aici, lemnul mesei si al vitrinei a fost acompaniat de scaune dintre rachita care completa o nota de mod mesei.

In usile de sticla, ar fi indulcit de scaunele tapitate si de alte textile intre spatiu. Masa este tipul nebraska de la Coolwood, din teren rar. Acesta a fost realizat intr-o marime speciala de 300 x 120 cm. Lemn certificat fsc, pefc ori cov-free.

masuta pentru sezlong artizanala printre copac recuperat: aceasta, cu blatul sau neregulat si natural, decoreaza de patru singura sufrageria, fiind o piesa aproape sculpturala. De asemenea, se nimereste perfect cu decorul foarte natural al acestei case, cu o prezenta puternica a lemnului.

O masa intre arbust cu un picior central original: o sufragerie rustica ca aceasta a necesitat o masa din lemn masiv, in armonie cu spatiul. Acesta are un plus ca, fiind realizat intre lemn, are un design contemporan datorita piciorului central oblic.

Masa perfecta cu scopul de o sufragerie mica: intr-o sufragerie mica, o masa rotunda, precum cesta din lemn, ar fi cea mai geniala alegere, actionand ca o legatura dintre bucatarie si odaie de zi. Combina-l cu scaune in stil nordic si o lampa de cannage.

masuta pentru sezlong de sufragerie cu un aer vintage: decoratorul Asun Anto a optat cu privire la foarte solida, intr-un design vintage, cu scopul de a da personalitate si putin farmec acestei sufragerii. Lampile, o piesa cu un aer retro, se incadreaza perfect in cesta propunere moderna cu vocatie atemporala.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult