Masuta pliabila pentru balcon

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de masuta pliabila pentru balcon. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine masuta pliabila pentru balcon pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Masuta pliabila pentru balcon?

masuta pliabila pentru balcon intre arbust cu aspect recuperat: desi este noua, arata ca o piesa recuperata, multumita imperfectiunilor si aspectului ori trait, care ii confera un plus de caldura. Acesta a fost proiectat cu scopul de a se potrivi cu bancile, care consolideaza aspectul informal al acestei sufragerii de vara.

Mese de sufragerie cu scopul de a petrece timp impreuna: atunci cand alaturati o masa de sufragerie, este necesar sa luati in considerare spatiul si volumul mesei. Asigurati-va ca masa se nimereste confortabil in sufragerie ori in camera in care iti fi amplasata.

O masa de sufragerie cu caracter: piciorul sau central scurta si forma rotunjita confera acestei mici sufragerii un mod aparte, care se potriveste cu scaunele cu aspect retro si covorul kilim. Lambriul selectionat de proprietara si arhitecta Telesa Olea alatura caldura mare si are rolul de a incadra spatiul.

O piesa recuperata, cu un aer rustic: in cesta sufragerie integrata in bucatarie, era esential sa se aleaga o piesa speciala care sa confere spatiului o entitate proprie si, in acelasi timp, sa serveasca drept separare vizuala de living si bucatarie. masuta pliabila pentru balcon, banca si lampi, in coton si lemn.

O piesa unica, intr-un blat dintre marchet: cu o asa de masa, nu mai este necesitate de nicio alta piesa de mobilier in sufragerie. Designul sau patrat, la fel ca si previziunea sufrageriei, este completat de blatul intre lemn masiv, cu desene geometrice in partea centrala.

In usile de sticla, este indulcit de scaunele tapitate si de alte textile dintre spatiu. Masa este tipul nebraska de pe Coolwood, din teren rar. Acesta a fost realizat intr-o marime speciala de 300 x 120 cm. Lemn certificat fsc, pefc ori cov-free.

masuta pliabila pentru balcon moderna intr-un gust industrial: un spatiu atat de distinct ca acesta, cu pereti de piatra si ferestre cu rame de fier, cumpara lipsa de cu personalitate, care sa se potriveasca cu spatiul. Iar acesta, intr-un blat solid si robust printre lemn brut si picioare din fier cu finisaj natural, se potriveste perfect.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult