Pat copii 90x180

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat copii 90x180. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat copii 90x180 pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Pat copii 90x180?

Desi printre punct de vedere tehnic este clasificata ca o pat copii 90x180 din spuma, stratul superior al perple ar fi foarte diferit de spuma de memorie. Supranumit grila mov, acest strat de 9 cm are celule deschise mari, ca o cutie de oua, si are o senzatie de gel moale.

Acest strat mentine corpul sprijinit prin sustinerea modesta a zonelor mai grele si a punctelor de presiune. Urmatorul strat este o spuma de polietilena care ar fi mult mai mult conturata si mai elastica, oferind un echilibru iubit la senzatia spumei viscoelastice.

Atunci cand Casper s-a lansat cu scopul de prima data ca o marca de saltele cu pat in cutie, a facut acest lucru cu originalul Casper. De atunci, acest pat a fost imbunatatit si, pe langa patul original din spuma integrala, este disponibil si ca un hibrid original.

Marca dispune de tehnologia patentata t&n adaptive foam cu privire la pat copii 90x180, care ofera suport si rezistenta, dar se adapteaza la contururile corpului dvs. fara a se simti rigida. In plus, in spuma se suplimenta grafit si gel ceramic cu scopul de a facilita la eliminarea caldurii corpului,

Daca sunteti in cautarea unui pat care sa inregistreze parametrii somnului, dar si sa optimizeze confortul, va indrumam ghost smartbed - 3d matrix by ghostbed. Aceasta saltea de ridica tehnologie ofera o diversitate impresionanta de caracteristici inteligente si are, de asemenea, o securitate reglabila.

Pentru a oferi confort cu privire la o gama intinsa de persoane care dorm. Patul are o inaltime de 30 cm si incepe cu un strat de confort realizat intre spuma cu memorie cu gel, urmat de un strat de tranzitie printre spuma de polistiren.

pat copii 90x180 saatva sunt disponibile in patru niveluri de fermitate, luxury firm fiind cel mai popular. Are un strat superior matlasat cu umplutura de fibre de cateva inci cu privire la a crea o suprafata luxoasa, un strat de spuma de zidi densitate cu destinatia de sustinere si ameliorarea presiunii si bobine de otel individuale care raspund la miscarile dumneavoastra Si ofera o impresie de sustinere moale si confortabila.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult