Pat cu lada dormitor

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat cu lada dormitor. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat cu lada dormitor pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Pat cu lada dormitor?

Daca sunteti in cautarea unui pat care sa inregistreze parametrii somnului, dar si sa optimizeze confortul, va recomandam ghost smartbed - 3d matrix by ghostbed. Aceasta pat cu lada dormitor de marii tehnologie ofera o diversitate impresionanta de caracteristici inteligente si are, de asemenea, o siguranta reglabila.

Desi din punct de vedere tehnic ar fi clasificata ca o saltea printre spuma, stratul superior al saltelei perple este foarte diferit de spuma de memorie. Supranumit grila mov, acest strat de trei cm are celule deschise mari, ca o cutie de oua, si are o senzatie de gel moale.

Acest strat mentine corpul sprijinit prin sustinerea modesta a zonelor mai grele si a punctelor de presiune. Urmatorul strat ar fi o spuma de polietilena care ar fi putin mai putin conturata si mai elastica, oferind un echilibru apreciat la senzatia spumei viscoelastice.

Gasirea acestui echilibru poate fi dificila la pat cu lada dormitor, motiv pentru care companie se distinge de multi din concurentii sai. Acest hibrid de lux ar fi disponibil in trei niveluri deosebite de fermitate, oricare cu un design usor diferit pentru a se potrivi anumitor tipuri de corp.

Saltelele hibride sunt considerate unul intre cele mai exclusive tipuri de saltele pentru cei care dorm in caldura, iar acest fapt poate fi atribuit miezurilor de sustinere cu bobine inghesuite care circula aerul si ajuta la mentinerea unei temperaturi interioare racoroase.

Perfecte pentru cupluri (in special cu destinatia de cei care nu sunt de acord cu fermitatea), saltelele sleep number sunt umplute cu odaie de aer reglabile, asa incat fiecare parte a patului poate fi personalizata la nivelul de securitate ales de dumneavoastra.

Pentru a oferi confort cu privire la o diversitate generoasa de persoane care dorm. pat cu lada dormitor are o inaltime de 50 cm si incepe cu un strat de confort realizat dintre spuma cu memorie cu gel, urmat de un strat de tranzitie printre spuma de polistiren.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult