Pat de catei

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat de catei. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat de catei pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Pat de catei?

Astfel incat persoanele care dorm pe o parte si care fac parte din diferite grupe de suma pot descoperi o alternativa confortabila. Modelul nolah evolution 15 este prevazut cu un top matlasat cu spuma. pat de catei contine, de asemenea, un strat de confort din airfoamice, o spuma poliuretanica patentata.

Designul acestei grile permite ca o greutate mica de aer sa circule prin saltea cu destinatia de a minimiza acumularea de caldura, desi testerii profesionisti nu sunt de acord cu privire la cat de racoroasa ramane mov in perioada noptii.

Dar fiecare nivel de siguranta ofera deosebite grade de contur si sustinere. Aceasta versatilitate de pe un model la altul asigura faptul ca majoritatea persoanelor pot gasi o versiune de pat cu zbaturi care sa le amelioreze durerile de spate, indiferent de cat de putin cantaresc.

pat de catei saatva sunt disponibile in cateva niveluri de fermitate, luxury firm fiind cel mai popular. Are un strat superior matlasat cu umplutura de fibre de unul sau doua inci pentru a crea o suprafata luxoasa, un strat de spuma de ridica densitate pentru sustinere si ameliorarea presiunii si bobine de otel individuale care raspund la miscarile dvs. Si ofera o senzatie de sustinere moale si confortabila.

Cea mai unica caracteristica a patului este miezul de sustinere cu camere de aer reglabile, care ar fi impartit in doua locuri specialiste care se adapteaza manual sau automat la corpul dvs. pe baza senzorilor biometrici. Patul este acoperit cu un strat de gheata fantoma si un strat de gel de polimer.

Ambele sunt realizate pentru a se simti racoroase la atingere si pentru a favoriza reglarea temperaturii. Smartbed se distinge de concurenta prin adaptarea la o diversitate amplie de preferinte de somn, multumita fermitatii sale reglabile. Straturile de spuma ofera o eliberare excelenta a presiunii.

Serpentinele mai groase se infasoara in jurul perimetrului cu scopul de a limita caderea si pentru a iti sustine sa iti simtiti mai stabil dormind in apropierea marginilor, in ore ce serpentinele interioare mai subtiri ofera un suport apt fara a face pat de catei sa fie prea rigida.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult