Pat modern

★★★★☆

Avem mega oferte la produsele de pat modern. Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? Cele mai bune produse datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat modern pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Pat modern?

In luni ce camerele de aer si functiile de inalta tehnologie sunt disponibile pe toate pat modern sleep number, acest model include, de asemenea, un strat de spuma de doua inci cu scopul de usurarea presiunii si sustinere. Puteti achizitiona cu sau in absenta de o baza asortata, ceea ce va permite sa schimbati pozitia patului.

Iar camerele de aer reglabile ofera un suport personalizat sau o usurare a presiunii pentru variate parti ale corpului. Aceasta ar fi o caracteristica anume de utila cu privire la persoanele care dorm pe o parte si pe spate si care au nevoie de un echilibru atent printre suport si perna cu privire la a mentine o pozitie de somn sanatoasa.

Performanta generala, constructia bune si preturile accesibile plaseaza helix midnight intre cele mai cunoscute saltele de selectie. Acest lucru poate fi atribuit fermitatii sale medii, care se afla la limita din plus si fermitate, si constructiei hibride printre spuma cu memorie.

Gasirea acestui echilibru poate fi dificila la pat modern, motiv pentru care marca se distinge de multi din concurentii sai. Acest hibrid de lux este disponibil in cinci niveluri diferite de fermitate, oricare cu un design usor diferit pentru a se potrivi anumitor tipuri de corp.

Unul dintre cele mai valoroase motive in care spuma originala a fost imbunatatita de pe prima saltea Casper ar fi spuma Airscape. Acest strat superior al saltelei are mici gauri pe toata suprafata cu destinatia de a inalta fluxul de aer.

Marca dispune de tehnologia patentata t&n adaptive foam, care ofera suport si rezistenta, dar se adapteaza la contururile corpului dvs. in absenta de a se simti rigida. In plus, in spuma se aditiona grafit si gel ceramic pentru a ajuta la eliminarea caldurii corpului,

Marca dispune de tehnologia patentata t&n adaptive foam cu scopul de pat modern, care ofera suport si rezistenta, dar se adapteaza la contururile corpului dvs. fara a se simti rigida. In plus, in spuma se completa grafit si gel ceramic cu privire la a sustine la eliminarea caldurii corpului,

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult