Pat pentru doua persoane

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat pentru doua persoane. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat pentru doua persoane pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Pat pentru doua persoane?

Designul acestei grile permite ca o cantitate mare de aer sa circule prin pat pentru doua persoane cu scopul de a minimiza acumularea de caldura, desi testerii profesionisti nu sunt de acord pentru cat de racoroasa ramane mov in epoca noptii.

Ambele sunt facute cu privire la a se simti racoroase la atingere si pentru a favoriza reglarea temperaturii. Smartbed se distinge de concurenta prin adaptarea la o gama mare de preferinte de somn, datorita fermitatii sale reglabile. Straturile de spuma ofera o eliberare excelenta a presiunii.

Dar fiecare nivel de fermitate ofera variate grade de contur si sustinere. Aceasta versatilitate de pe un model la altul asigura faptul ca majoritatea oamenilor pot afla o versiune de pat cu zbaturi care sa le amelioreze durerile de spate, indiferent de cat de putin cantaresc.

Pentru a oferi confort pentru o diversitate cuprinzatoare de persoane care dorm. pat pentru doua persoane are o inaltime de 50 cm si incepe intr-un strat de confort realizat printre spuma cu memorie cu gel, urmat de un strat de tranzitie printre spuma de polistiren.

Dreamcloud duce acest concept cu un pas mai departe, cu o husa luxoasa realizata dintre casmir, un material cunoscut cu privire la respirabilitatea sa naturala si productivitatea de a descarca umezeala.

Unul intre cele mai exclusive motive in care spuma originala a fost imbunatatita de pe prima saltea Casper ar fi spuma Airscape. Acest strat superior al saltelei are mici gauri pe toata suprafata pentru a inalta fluxul de aer.

Un strat suplimentar de polistiren cu destinatia de pat pentru doua persoane asigura un suport de tranzitie si previne ca persoanele care dorm sa se scufunde excesiv. Miezul de sustinere cuprinde bobine cu buzunare, zonate in calitate de greutatea corpului, astfel incat veti primi mai multa intarire in jurul mijlocului corpului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult