Pat pentru handicapati

★★★★☆

Avem mega oferte la produsele de pat pentru handicapati. Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? Cele mai bune produse datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat pentru handicapati pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Pat pentru handicapati?

Isi amintesc pozitia ta preferata de dormit. Exista patru dimensiuni de pat pentru handicapati ale marcii america: single, dublu, queen size si king size. De asemenea, acestea au deosebite grade de flexibilitate: moale, flexibil, semi-moale, semi-flexibil, ferm si semi-firm.

o spuma respirabila si receptiva care se adapteaza moderat la corpul celui care doarme. Sub aceste straturi se descoperi un miez substantial de suport de bobine cu buzunare. Aceste bobine sunt de calibru mai mic, ceea ce inseamna ca sunt mai groase si mai durabile. Sub bobine se afla un strat de vata de lana naturala.

Dreamcloud duce acest concept cu un pas mai departe, cu o husa luxoasa realizata printre casmir, un material cunoscut cu destinatia de respirabilitatea sa naturala si folosul de a descarca umezeala.

Marca dispune de tehnologia patentata t&n adaptive foam cu scopul de pat pentru handicapati, care ofera suport si rezistenta, dar se adapteaza la contururile corpului dvs. fara a se simti rigida. In plus, in spuma se suplimenta grafit si gel ceramic pentru a ajuta la eliminarea caldurii corpului,

In plus, senzorii biometrici intre saltea pot detecta daca v-ati schimbat pozitia si se vor ajusta automat, de asemenea incat sa iti mentineti fermitatea preferata pe tot timpul noptii. Salteaua are, de asemenea, capacitati de urmarire a somnului cu privire la a va oferi feedback prin intermediul aplicatiei sale.

Straturile de spuma amelioreaza presiunea si izoleaza bine miscarile, in timp ce spirele facilita salteaua sa pastreze o caldura mare confortabila si iti sustine sa iti deplasati cu nepasare pe suprafata.

Iar pat pentru handicapati ofera un suport personalizat ori o usurare a presiunii cu privire la deosebite parti ale corpului. Aceasta este o caracteristica deosebit de utila pentru persoanele care dorm pe o parte si pe spate si care au lipsa de un echilibru atent dintre suport si perna pentru a mentine o pozitie de repaus sanatoasa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult