Pat solid dormitor

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat solid dormitor. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat solid dormitor pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Pat solid dormitor?

Perfecte cu destinatia de cupluri (in special cu destinatia de cei care nu sunt de acord cu fermitatea), pat solid dormitor sleep number sunt umplute cu odaie de aer reglabile, asa incat oricare parte a patului poate fi personalizata la nivelul de securitate selectionat de dumneavoastra.

Marca dispune de tehnologia patentata t&n adaptive foam, care ofera suport si rezistenta, dar se adapteaza la contururile corpului dumneavoastra fara a se simti rigida. In plus, in spuma se adauga grafit si gel ceramic cu privire la a sustine la eliminarea caldurii corpului,

Salteaua mov ofera o usurare a presiunii ca o saltea printre spuma, dar nu iti lasa sa va scufundati in ea ca in cazul spumei cu memorie. Aceasta ar fi o veste buna pentru cei carora le convine sa schimbe pozitia pe ore de noapte.

Cea mai unica caracteristica la pat solid dormitor ar fi partea de sustinere cu incapere de aer reglabile, care ar fi impartit in trei locuri specifice care se adapteaza manual sau automat la corpul dumneavoastra pe baza senzorilor biometrici. Patul este acoperit cu un strat de gheata fantoma si un strat de gel de polimer.

Saltelele America sunt alegerea ideala daca sunteti in cautarea unei saltele care sa iti ofere un dormit de mica calitate la un pret scazut. Este 100% mexican si va ofera mai putin de 100 de modele care utilizati tehnologie avansata. Bucurati-va de saltelele din spuma cu memorie pe baza de spuma;

Iar camerele de aer reglabile ofera un suport personalizat ori o usurare a presiunii pentru deosebite parti ale corpului. Aceasta ar fi o caracteristica specific de utila pentru persoanele care dorm pe o parte si pe spate si care au lipsa de un echilibru atent printre suport si perna cu destinatia de a mentine o pozitie de dormit sanatoasa.

Pentru a oferi confort cu privire la o diversitate intinsa de persoane care dorm. pat solid dormitor are o inaltime de 70 cm si incepe cu un strat de confort realizat dintre spuma cu memorie cu gel, urmat de un strat de tranzitie din spuma de polistiren.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult