Pat studio

★★★★☆

Avem ceva uimitor pentru tine! Stii ce este? O mega oferta la produsele de pat studio. Datorita recenziilor expertilor nostri, puteti obtine pat studio pe care il cautati.

Top 10 - Calitate Garantata

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Pat studio?

Cea mai unica caracteristica la pat studio este partea de sustinere cu odaie de aer reglabile, care este impartit in cinci locuri specialiste care se adapteaza manual ori automat la corpul dvs. pe baza senzorilor biometrici. Patul este acoperit cu un strat de gheata fantoma si un strat de gel de polimer.

Salteaua ideala pentru o persoana care sufera de dureri de spate va fi suficient de ferma cu destinatia de a iti mentine corpul cu un plan uniform, dar se iti adapta deajuns de in stil corect pentru a va imbunatati alinierea si pentru a usura presiunea care se acumuleaza de-a lungul coloanei vertebrale.

Si o captuseala moale in zonele mai grele ale corpului. De asemenea, bobinele mai groase intaresc perimetrul. Nolah evolution 15 este o selectionare excelenta cu destinatia de persoanele cu odihna cald. Stratul superior de spuma se muleaza pe corp la fel ca spuma cu memorie, in absenta de a dormi prea cald datorita grafitului infuzat in material.

Pentru a oferi confort cu scopul de o gama intinsa de persoane care dorm. pat studio are o inaltime de 70 cm si incepe intr-un strat de confort realizat din spuma cu memorie cu gel, urmat de un strat de tranzitie dintre spuma de polistiren.

Gasirea acestui echilibru poate fi dificila, motiv pentru care winkbed se distinge de multi intre concurentii sai. Acest hibrid de lux ar fi disponibil in cinci niveluri deosebite de fermitate, orice cu un design usor diferit cu scopul de a se potrivi anumitor tipuri de corp.

Persoanele care dorm pe o parte au nevoie, in general, de mai multa amortizare. Aceasta amortizare suplimentara poate imbunatati alinierea generala a coloanei vertebrale si poate reduce punctele de apasare in acest proces. Nolah evolution 15 este disponibil in patru niveluri de fermitate,

Serpentinele mai groase se infasoara in jurul perimetrului cu privire la a limita caderea si cu scopul de a iti ajuta sa va simtiti mai stabil dormind in apropierea marginilor, in timp ce serpentinele interioare mai subtiri ofera un suport potrivit fara a genera pat studio sa fie prea rigida.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult